החלטה בתיק תא"מ 49938-12-11
|
תא"מ בית משפט השלום חדרה |
49938-12-11
20.6.2012 |
|
בפני : קרן אניספלד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: שמואל (מוטי) קניבסקי |
: פרץ בראונשטיין |
| החלטה | |
1. לפני בקשת התובע הסבה על הליכים מקדמיים. עיינתי בבקשה, בתגובה ובנספחיהן.
2. בעלי-הדין ישלימו ביניהם הליכי גילוי ועיון במסמכים, הדדית, עד יום 1.7.2012. בתוך כך ימציא הנתבע לתובע את המסמכים שנמנו בסעיף 3 לשאלון שהופנה אליו. ככל שהמסמכים אינם בנמצא יציין זאת בתצהיר.
3. בהליך המתברר בסדר דין מהיר חלה על בעלי-דין חובה לצרף לכתבי-טענותיהם תצהיר גילוי מסמכים, כמו גם את המסמכים שנזכרו בו. בהתאמה חלה עלות הכרוכה בהמצאת מסמכים שנזכרו לצד שכנגד על מגיש הכתב. הדברים אמורים מקל וחומר גם במסמכים רלוונטים שלא צורפו בדרך זו אלא הומצאו במועד מאוחר להגשת כתבי-הטענות. החלפת מסמכים בין הצדדים תתבצע לאורו של כלל זה בכל הקשור לנשיאה בעלות הכרוכה בהעתקתם.
4. הבקשה לחייב את הנתבע להשיב לשאלון התובע נדחית, למעט בהתייחס לשאלה 3 שעניינה גילוי מסמכים. סוג ותוכן השאלות שנכללו בשאלון מצביע על כך שמקומן בחקירה נגדית; הפניית שאלון לצד שכנגד לא נועדה לשמש תחליף לחקירה כזו. אין מדובר בשאלון שמקדם איזו מהתכליות המונחות ביסודו של מכשיר זה [בש"א (מח' ת"א) 3914/09 שוטן נ' אייזנברג (טרם פורסם, 2.4.2009)].
5. תצהירי עדות ראשית מטעם התובעים בכל אחת משתי התובעות המתבררות בהליך זה יוגשו הדדית עד יום 21.7.2012. תצהירי עדות ראשית של הנתבע בכל אחת משתי התובענות יוגשו הדדית עד יום 15.8.2012. ימי פגרה יבואו במניין התקופות. התצהירים יומצאו בידי מגישם לצד שכנגד בד-בבד עם הגשתם לבית-המשפט, בהתחשב במועד שנקבע לדיון.
המצאה לצדדים בפקס' ידני.
ניתנה היום, ל' סיון תשע"ב, 20 יוני 2012, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|